Sådan foregår massage.

Forud for behandlingen spørger vi ind til årsagen til dit besøg. Er du genganger, og måske i gang med et længere forløb, følger vi op på dette. Nye kunder udfylder et papir med oplysninger som navn, telefonnr og evt. andre oplysninger vi kan have brug for. Det er fx ret vigtigt for os at vide om du tidligere har haft skader der kan have indflydelse på behandlingen.

Massagen foregår på klinikken og du er velkommen til at have en person med. Hvis klienten er mindreårig skal der altid være en voksen med i lokalet. Dette kan være en forælder eller anden der følger barnet/den unge. Eneste krav er at ledsageren ikke forstyrrer – for når vi behandler er der ro, fordybelse og afslapning.

Efter behandlingen forlader vi lokalet og du ligger et stykke tid og slapper af. Derefter er din behandling overstået.

Tid: 20 til 90 minutter.

Massører: Tommy og Morten

 

Sådan foregår akupunktur.

Som ved massage vil du blive spurgt ind til årsagen til dit besøg. Du er også ved akupunktur velkommen til at have en ledsager med.

Selve behandlingen foregår ved at der sættes en række sterile nåle i bestemte akupunkturpunkter. Når de placeres vil du ofte opleve at energien begynder at strømme ud i vævet. Det kan føles som kulde, men kan også føles som varme. Tit vil det være nødvendigt at dreje på nålene så de sidder korrekt.

Når nålene er placeret vil de typisk skulle sidde i kroppen i 20-30 minutter. Når nålene er fjernet er din behandling overstået. Du vil dog opleve at der bliver spurgt til om du kan mærke en ændring mens nålene sidder i. Det kan nemlig ske at bestemte punkter skal stimuleres ekstra.

Tid: 20 – 45 minutter

Akupunktør: Tommy

 

Sådan foregår specialpædagogisk massage.

Et stigende antal børn og unge får diagnoser. Det kan være angst, asperger, autismespektrum, ADD eller noget helt andet. Det kan også være at der slet ikke er en diagnose, men blot “noget galt”. Fælles for rigtig mange børn og unge, der har det svært, er at de er udfordrede i forhold til at mærke sig selv og danne relationer.

Det kan specialpædagogisk massage gøre noget ved, for det er ikke “bare” massage. Det er en bred palette af specialpædagogiske tiltag hvor massage blot er et af værktøjerne. Men ikke to børn er ens. Derfor er der heller ikke en færdig opskrift på behandlingerne. Forud for hvert forløb lægges en handlingsplan.

Forløbet specialpædagogisk massage varetages af Morten som er uddannet lærer, massør og har en M.Ed i specialpædagogik.

Tid: 20 – 60 minutter

Massør/behandler: Morten

Ledsager: Børn unger 15 skal have en voksen med, unge mellem 15 og 18 bør have en voksen med.

 

Generelt:

Vi bruger naturligvis udelukkende produkter som er uden unødvendig kemi, parfume eller hormonforstyrrende stoffer. Vi ville ikke selv bruge den slags – hvorfor skulle du så udsættes for det?

 

Vær opmærksom på at vi også har en side på facebook. Den finder du her. På vores facebook side er du velkommen til at skrive en anmeldelse og det er også der vi lægger de fleste nyheder om Stamina.

 

Alle behandlinger kan betales via mobilepay eller kontant.