Stamina – historien kort fortalt.

Efter Faxe Sygehus blev lukket stod stedet og var på vej til forfald. Men kommunen tog en chance og ændrede udviklingen ved at invitere en række private aktører indenfor – og dermed blev Faxe Sundhedscenter grundlagt.

Og her kommer vi så ind i billedet, for da vi blev tilbudt et lokale slog vi til med det samme. Vi manglede nemlig et fast sted til alt vores udstyr. Og det faste sted, det blev så stue 48 på det der før var medicinsk afdeling. Nu summer gangen af liv, med bl.a. læger, psykologer, massører og coaches.

Hvad laver vi – og hvornår?

Vi tager stadig “ud” for at massere. Det gør vi bl.a. en gang om måneden når der er wellness-aften i Haslev svømmehal. Men vi er også at træffe til sportsstævner og andre arrangementer hvor der kan være brug for at få løsnet ømme muskler.

Vi tror på at jo mindre “bøvlet” det er at komme til massage – jo bedre bliver din oplevelse. Det betyder at vi har åbent når de andre massører har lukket. Vi har åbent når du har fri, for du skal da ikke bruge din arbejdstid på at køre til massør. Det skal passe når det passer dig.

Vi lægger ledige tider op på siden “Booking” med jævne mellemrum. Derudover har vi nogle akuttider som ikke kan bookes via denne side. Det tager vi via telefonen (se nederst på denne side).

 

Om Tommy

 

Om Morten

 

Adresser, telefonnumre og kontakt